Knapperige Knoflook Krieltjes

IngrediËnten

  • 8 Aardappeltjes

  • Verse rozemarijn, salie en tijm

  • 2 Teentjes knoflook

  • 1 Citroen

STappen

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de hele aardappeltjes op een bakplaat en smeer ze in met olijfolie. Rooster ze voor ongeveer 30 minuten tot je er makkelijk een mes door kan prikken. Laat ze dan even een beetje afkoelen
  • Snijd ondertussen de kruiden fijn en de knoflook in schijfjes
  • Als de aardappels iets afgekoeld zijn, plet ze dan voorzichtig met een platte beker, tot de dikte van je pink.
  • Doe wat olijfolie in een koekenpan. Bak de aardappeltjes lekker knapperig aan beide kanten (ongeveer 5 minuten per kant). Doe in de laatste minuut de kruiden en de knoflook erbij
  • Leg de knapperige knoflook krieltjes op en bord en doe er wat zout en peper op. Serveer met een partje citroen.